»HOZZÁVALÓK«
- 10 dkg rizs
- 20 dkg fagyos spenót vagy friss
- 10 dkg feta sajt
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 tojás
- só, bors
- olaj
- A rizst kevés olajon megfuttatjuk, majd kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben puhára főzzük. Azután hozzákeverjük a spenótot és ízesítjük zúzott fokhagymával, sóval és borssal.
- Ha rizs langyosra hűlt, hozzámorzsoljuk a fetasajtot és összekeverjük a tojások sárgájával.
- A tojásfehérjét habbá verjük, majd lazán összeforgatjuk a spenótos rizzsel. A masszát 4 db kivajazott szuflé formába töltjük és 180 °C - os sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése