A crostata egy olasz klasszikus pite, gyakorlatilag mindenféle lekvárral készítik. Tésztája omlós és puha, lehet gyümölccsel, ricottával, kakaósan is tölteni . Mivel olaszo. -i tartózkodásom alatt nem igazán van lehetőségem a sütésre, mármint az sütőeszközök hiánya terén, marad a készen vásárolt sütemény. Ezekből mutatok be majd néhányat.
2012. október 18., csütörtök
CROSTATA
A crostata egy olasz klasszikus pite, gyakorlatilag mindenféle lekvárral készítik. Tésztája omlós és puha, lehet gyümölccsel, ricottával, kakaósan is tölteni . Mivel olaszo. -i tartózkodásom alatt nem igazán van lehetőségem a sütésre, mármint az sütőeszközök hiánya terén, marad a készen vásárolt sütemény. Ezekből mutatok be majd néhányat.
Címkék:
barack,
olaszország,
pite
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Huuu de meg kóstolnám! Nagyon guszta,fájditod a szivemet!:))Várom a többit is kiváncsian.
VálaszTörlés