,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''
MADÁRSALÁTA MOZZARELLÁVAL ÉS GRÁNÁTALMÁVAL
A mai vacsorám - csak nekem. Valami salátára vágytam így estefelé s mivel gránátalmából túlvásároltam magam, kénytelen vagyok felhasználni, mert igencsak puhulnak. A magok színe és zamata feldobja a legegyszerűbb salátát, díszíthetjük a desszertjeinket és ne feledkezzünk meg a jótékony hatásairól sem, mert egészséges és különleges gyümölcs, amit kár lenne kihagyni a borús, téli hónapokban.
HOZZÁVALÓK
- madársaláta
- mozzarella
- gránátalma
- gyöngyhagyma
- olivaolaj
- kevés balzsamecet
A salátát összeforgatjuk a kockára vágott mozzarellával, ( vagy mini ) a gyöngyhagymával és 2 ek olivaolajjal. Megszórjuk gránátalma magokkal és meglocsoljuk pici balzsamecettel. Azonnal fogyaszthatjuk.
Éppen most kanalazgatom a gránátalmát,imádom-imádjuk! De ebben a verzióban is elfogyasztanám most per-pill:))
VálaszTörlésJöhetne nekem is így estére. :)) Imádom az ilyen salátákat (is).
VálaszTörlésNagyon guszta! A salátákat én is szeretem főleg vacsira..
VálaszTörlés